Arriba la segona edició del Festival de Rumba a Reus

0
291

El proper dissabte 24 de novembre arriba la segona edició del Festival de Rumba a Reus, a la plaça de Ramon Amigó, al Mas Iglesias, amb diverses propostes culturals al voltant de la rumba i amb un gran concert que estarà protagonitzat pels grups Aires de Rumba (components de Sabor de Gràcia) i Triampa.

Aquesta nova edició del festival, que han presentat els regidors de Cultura, Montserrat Caelles, i de Medi Ambient i Ocupació, Daniel Rubio, acompanyats pel director artístic de l’esdeveniment, Israel Batista, recull el projecte iniciat l’any passat amb la celebració de Capital de la Cultura Catalana 2017 i que continua enguany en el marc de la Reus Ciutat de la Música 2018.

Coincidint amb la inauguració de la bassa del Mas Iglesias, s’ha volgut posar un toc musical a aquest esdeveniment tan important per a la ciutat com és la recuperació de la bassa, que servirà per aprofitar els recursos hídrics propis i realitzar activitats culturals.

El pressupost del festival és de 13.000 € i compta amb el patrocini d’Aigües de Reus, que ja va patrocinar també la primera edició.

Les activitats

16.00 h, al Centre de la Imatge Mas Iglesias, projecció del documental Peret i l’origen de la rumba
17.00 h, exposició del procés d’elaboració i inauguració de la nova bassa
17.30 h, al Centre de la Imatge Mas Iglesias, conferència «Rumba catalana, rumba flamenca i cultura gitana», a càrrec de Sicus, cantant de Sabor de Gràcia
18.30 h, a la plaça de Ramon Amigó (Mas Iglesias) concert amb Aires de Ruma (components de Sabor de Gràcia), Triampa (20.00 h) i actuació de DJ (21.30 h)

FER UN COMENTARI