Arriba la primera edició de les Jornades Gastronòmiques “100% TGN”

0
659

L’Associació de Restaurants de la Part Alta (ARPA) ha presentat avui la primera edició de les Jornades Gastronòmiques “100% TGN”, que donaran el tret de sortida aquest dijous 25 d’octubre i finalitzaran el proper 11 de novembre.

Hi participen un total de 9 restaurants, els quals donaran a conèixer el producte local. Aquests són: Àpats Quattros, AQ, Arc, El Llagut, Frida, Palau del Baró, Punt i a part, Racó de l’Abat i Sadoll Restaurant. Els restaurants d’ARPA presenten un total de 9 menús degustació a uns preus de 30 i 45 euros, en els quals es podrà degustar arròs i musclos del Delta, mel del Perelló, oli de Siurana i gamba vermella o pop de Tarragona, entre moltes altres coses. I sempre, tot acompanyat de la cervesa Estrella Damm.

Juliol Rebenaque, actual president d’ARPA ha explicat que engeguen aquesta iniciativa amb molta il·lusió i amb moltes ganes de gaudir d’una matèria prima meravellosa i de la identitat gastronòmica tarragonina.

Per altra banda, la consellera de Turisme, Inma Rodríguez, ha felicitat els restauradors per fer lluir el patrimoni gastronòmic de la ciutat. “Esperem que després vinguin moltes més edicions”, ha conclòs.

FER UN COMENTARI