Arriba la Primavera Cultural a Tarragona amb una programació plena d’activitats

La Xarxa de Centres Cívics de Tarragona organitza les activitats que tindran lloc a la ciutat

0
807
FarmaciaBanyeres_728x90

La Xarxa de Centres Cívics de Tarragona ha engegat la Primavera Cultural amb la programació de 38 activitats, de les quals 23 són gratuïtes. Amb un total de 1.405 places, en aquesta edició, del 18 d’abril al 2 de juny, proposen un seguit de tallers que van des de la iniciació al clown, d’aromateràpia, com fer un hort ecològic, entre d’altres.

Durant la presentació de la nova programació, la consellera de Centres Cívics, Ivana Martínez, ha destacat la bona acollida que tenen les propostes de la Xarxa de Centres Cívics, “un equipament proper i obert a la ciutadania de totes les edats”. I ha afegit: aquesta primavera hem programat activitats culturals conjuntes amb Tarraco Viva i també amb la URV que celebra els seus 25 anys”.

Com a novetat, s’han organitzat conjuntament el I Certamen Literari i el IV Concurs d’Instagram amb una temàtica comuna: L’amor. Convidem tothom a explicar les diferents maneres de dir “t’estimo” i expressar-les mitjançant textos literaris i fotografies.

Per a les famílies, han programat un cicle de contacontes a les ludoteques, així com una obra de teatre infantil que es durà a terme als Centres Cívics de Torreforta i Bonavista. Per segon any consecutiu, es posen en valor els talents del barri de Sant Salvador amb el Sansacústic, un cicle de concerts acústics de microformat on debuten músics i cantants amateurs.

Destaca també, la proposta per conèixer l’antiga Roma, en el marc del Festival Tarraco Viva, que oferirà rutes guiades per la Part Alta per recórrer els llocs emblemàtics i reconstruir la vida quotidiana de Tàrraco amb punt de partida des dels barris. La consellera ha explicat que és una activitat pensada per apropar el festival i que oferirà el trasllat gratuït amb bus des dels barris a la Part Alta, una visita guiada i els participants també rebran entrades gratuïtes per l’espectacle amb gladiadors de l’Amfiteatre.

El 27 d’abril, l’actriu Carme Sansa protagonitzarà un espectacle literari en homenatge a Maria Aurèlia Capmany a l’Antic Ajuntament. Aquest acte es fa en col·laboració amb la URV per commemorar els 25 anys.

FER UN COMENTARI