Arriba la Festa Major de Sant Josep amb una gran programació a Miami Platja

Hi haurà molts actes i per a tots els públics

0
693
Wifi_Penedès_728x90

Miami Platja es prepara per viure la Festa Major de Sant Josep, que se celebrarà del 16 al 20 de març. Enguany el programa compta amb grans propostes, com el monòleg de l’humorista David Guapo, que arribarà la nit del divendres 17 de març amb l’espectacle #Quenonosfrunjanlafiesta; el musical Disney de la coneguda cantant i actriu Gisela, que el dissabte 18 de març portarà l’obra “Gisela i el llibre màgic”; o la comèdia romàntica “Lo Tuyo y lo Mío“, que tindrà lloc el diumenge.

Els actes s’iniciaran oficialment el divendres a les 19 h amb el pregó de festes, que anirà a càrrec de la veïna Lourdes Pacheco. Durant aquests dies hi haurà activitats dirigides a tots els públics. Entre tots els actes que s’han programat, també destaca l’espectacle infantil de màgia “La Llavor del Somriure”, que tindrà lloc el dissabte a la plaça del Centre Polivalent. A més, a la tarda hi haurà una carrera BTT i a la nit, el gran ball de Festa Major amb l’orquestra Shakata.

El diumenge esdevindran activitats dirigides als afeccionats del tir al plat, de bitlles, i de la gastronomia. Aquesta jornada que s’iniciarà al poliesportiu de Miami Platja, es complementarà amb actuacions de diferents entitats i amb un bingo popular amb animació.

Al llarg de les festes, els joves també podran participar en diverses activitats; així doncs, el diumenge hi haurà la Festa Jove al Centre Polivalent a càrrec de la coneguda discoteca mòbil Más & Más. A més, el Casal de Joves K2 acollirà els tradicionals tornejos de futbolí, ping-pong i Play Station.

Les festes de Sant Josep finalitzaran dilluns dia 20 amb la pintada d’un mural a l’Escola Joan Miró.

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp posa en marxa un concurs que convida a tots a penjar fotografies relacionades amb els actes que s’organitzen per a les festes de Sant Josep de Miami Platja, amb l’etiqueta #StJosepMiamiPlatja. La millor imatge guanyarà un sopar per a dues persones a un restaurant del municipi.

FER UN COMENTARI