Arriba la 2a Gala Benèfica del Banc dels Aliments de les Terres de l’Ebre

L'entitat va aconseguir ajudar a 3.000 persones durant la recollida d'aliments

0
532

Aquest divendres, 14 de juliol, arriba la segona Gala Benèfica de la delegació del Banc dels Aliments de les Terres de l’Ebre. L’acte es realitzarà a les 21 hores al parc T Gonzàlez de Tortosa.

La gala té un triple objectiu, el principal, recollir aliments per als més necessitats de la ciutat. En segon lloc, sensibilitzar i explicar la necessitat alimentària al territori, que s’incrementa en època de vacances. I per últim, remarcar la cultura com a element que ajuda a transformar una societat, gràcies a la música, la dansa, la màgia i la festa que es viurà aquella nit, i que farà possible recollir aliments per aquells que ho necessiten.

Més de 200 voluntaris, artistes i col·laboradors faran que la festa solidària de l’estiu sigui possible. A partir de les 17 h hi haurà diverses activitats infantils i a les 21 h començarà la gala amb el grup de dansa Xiquis, la Tuna Folk, el cor la Binota, X-Versions, el mag Xavi Falcó i molts altres artistes. L’humorista tortosí Javi Príncep, serà l’invitat especial d’aquesta edició. Ologaray també ha volgut remarcar que l’objectiu final és que hi hagi un dia que no sigui necessari solidaritzar els actes.

FER UN COMENTARI