Arriba la fibra óptica a Banyeres del Penedès

Ben aviat començarà el desplegament per part de les empreses Fibra Penedès (xta.cat) i Adamo. S'estima que per a principis d'estiu, el desplegament estigui totalment acabat

0
338

Banyeres del Penedès ja està posant en marxa la fibra òptica per tal que arribi a tots els banyerencs i banyerenques de qualsevol dels nuclis. Ben aviat començarà el desplegament.
L’Ajuntament de Banyeres del Penedès ha fet un conveni amb dues empreses, Fibra Penedès (xta.cat) i Adamo, per tal d’assegurar-se que la fibra òptica arribi a tots els nuclis del municipi, sempre que hi hagi un mínim de 10 usuaris.
A més, també hi ha la possibilitat que les masies (cases aïllades) també tinguin fibra òptica tot i que el cost serà més elevat.

S’estima que per a principis d’estiu, el desplegament estigui totalment acabat.
Per explicar el desplegament de la fibra òptica, es faran aquest mes dues xerrades amb les dues empreses per tal que els veïns i veïnes del municipi sàpiguen les condicions i les diferents opcions que hi haurà.
La primera xerrada es farà aquest divendres dia 16 de febrer a les 19.30 hores al Gimnàs de l’escola Mare de Déu del Priorat a càrrec de l’empresa Fibra Penedès i la segona xerrada es farà el dimarts dia 20 de febrer a les 19 hores al gimnàs de l’escola Mare de Déu del Priorat a càrrec de l’empresa Adamo.
Des de l’Ajuntament de Banyeres del Penedès es troben molt satisfets per haver aconseguit aquest projecte en el qual es portava treballant des de fa més d’un any.

FER UN COMENTARI