Arriba la festa de cloenda de la plataforma de Comerç Solidari de Reus

Un acte que arriba amb el repte de seguir sumant els esforços que han estat, i estan, col·laborant amb un principi de justícia i equilibri social

0
389

La plataforma de Comerç Solidari de Reus ja està comptant les últimes hores per al final de la seva segona campanya. Final que servirà de cloenda amb una Festa molt especial que estan organitzant amb la mateixa il·lusió inicial i amb el repte de seguir sumant els esforços de comerços, empresaris, artistes, grups, entitats, persones, famílies, accions, gestos… que han estat, i estan, col·laborant amb un principi de justícia i equilibri social.

Ja estan tancant, acabant de connectar els lligams per formar alegrement aquest gran final amb festa, amb molta, solidària i il·lusionada FESTA… L’acte tindrà lloc a la plaça de les Peixateries Velles a partir de les 11 del matí. I allà esperen a les nenes, nens, famílies, persones adultes, de totes les condicions que els vulguin acompanyar.

Volen ressaltar que aquesta Festa és possible a l’aportació, sense cap intercanvi material, de treball, de temps, de materials, d’equipaments, de professionalitat, de destreses personals, de molt d’art i de les ganes de sumar molts granetets de sorra.

Tenen previst un acte que durarà tot el matí en el qual hi haurà la participació dels presentadors Manuel Barroso de Producciones Lucky Luke i Irene Benavent de Les Artistes Local, l’actuació d’un grup de ball en línia, una activitat de Hula-hoop amb la Gisela de Foc, les obres de’n Xavi Art i Caricatura, una mostra de batucada amb Batukats del Bolet, l’actuació del Discjòquei JF o la música en directe amb After Dark… i potser alguna altra intervenció per concretar.

Paral·lelament hi haurà activitats infantils amb les propostes que oferiran des de la Fundació Bara, que són l’entitat a qui anirà destinada la recaptació de la Campanya. Propostes de jocs tradicionals, jocs amb pilota, jocs cooperatius amb paracaigudes… La Plataforma també té preparat un taller d’expressió plàstica que ja s’està preparant amb infants de la Fundació Bara amb el fil conductor d’els valors de la solidaritat i que es plasmarà en un mural simbòlic d’aquesta Campanya.

La Fundació Bara també aportarà a la Festa un punt de presentació del seu projecte Bici Solidària en el qual recullen bicicletes en desús, les reparen en un taller on infants aprenen aquestes tècniques i les venen per recaptar cèntims per finançament de la Fundació. També la Fundació oferirà la possibilitat de col·laborar en una jornada de donació de sang que acullen el mateix dissabte als seus locals… des de la Festa s’informarà de la manera com es pot fer la donació.

Hi haurà el moment esperat per molts de la rifa de cistelles amb tots els productes que han aportat col·laboradors a la Campanya. Des de les 11 fins una mica abans de la rifa hi haurà també un lloc on encara es podrà col·laborar amb la compra de butlletes per a aquesta rifa.

I com preveuen que estarem molt, i molt, bé i esperen que el temps acompanyi proposen també un dinar popular amb fideuà i un bar a preus populars per si ve de gust prendre alguna cosa. Els beneficis del bar també estaran destinats a incrementar el resultat de la captació de la Campanya.

Aquí teniu proposta per al dissabte. Matí solidari, amb família, amb diversió, amb espectacles, propostes participatives i amb el regust d’haver sumat per una causa justa i justificada.

FER UN COMENTARI