Arriba el Diumenge de Rams a Reus

Hi ha organitzats un seguit d'actes que s'estan portant a terme al llarg de tot el dia d'avui

0
973
FarmaciaBanyeres_728x90

Avui diumenge 9 d’abril, es celebren un seguit d’actes amb motiu del Diumenge de Rams a Reus. Es tracta d’un dels dies més destacats de la Setmana Santa.

La jornada s’ha iniciat a les 11.00 h amb la Benedicció de Rams a la Parròquia de Sant Josep Obrer, al Temple de la Puríssima Sang, a la Parròquia de Crist Rei, a la Parròquia de Sant Joan, a l’atri Jocund Bonet, a la parròquia de Sant Francesc d’Assís, a la Parròquia prioral de Sant Pere, i a la parròquia de Sant Bernat Calbó. Tot seguit, a les 12.30 h, ha tingut lloc l’Ofrena del clavell al Crist de la Primera Caiguda a la parròquia de Sant Josep Obrer, organitzada per la Germandat de Sant Josep Obrer.

A més, aquesta tarda, a les 17.30 h, l’Arxiconfraria del Sant Crist de la Creu traslladarà la venerada imatge del Sant Crist a la capella de les Germanetes dels Pobres per tal de dur a terme un Viacrucis. En acabar, es traslladarà la venerada imatge a la seva parròquia habitual, acompanyada de la Confraria de Sant Josep i Sant Jaume amb la Creu dels Improperis. Més tard, a les 20 h, es farà la solemne Missa de la Confraria de Nostre Pare Jesús del Calvari amb l’ofrena del Ciri Pasqual, a la parròquia de Sant Francesc d’Assís. Per acabar, esdevindrà la presentació del cartell de la Processó del Silenci.

Així acabarà la jornada d’avui, que obre pas als actes vinents de la Setmana Santa de Reus.

FER UN COMENTARI