Arrenca l’edició “més gran i més plural” del Fòrum Gastronòmic a Girona

Els plats forts del dia inaugural han sigut la demostració de Joan Roca i l'homenatge a Pere Tàpies

0
302
El director del Fòrum Pep Palau aquest diumenge 19 de novembre de 2017 abans de l'inici de la Fira
Aquest diumenge ha arrencat a Girona una nova edició del Fòrum Gastronòmic. Aquesta és la sisena vegada que la fira s’instal·la a la ciutat i és també la que ha batut tots els rècords, tant en nombre d’expositors – més de 250 empreses – com en superfície. De fet, per poder encabir tota aquesta demanda s’ha ampliat un 30% l’espai disponible. El director del Fòrum Gastronòmic, Pep Palau, diu que s’ha convertit en “una cita imprescindible” i valora la “pluralitat d’actors” que es donen cita a la fira. “Aquí es troben els grans cuiners amb les empreses, però també els pagesos i petits productors”, comenta. A la cita d’aquest any no hi faltaran els grans cuiners que faran demostracions i explicaran quines són les tendències de cara al 2018. El primer i un dels més esperats, aquest diumenge: Joan Roca. Abans, es viurà un dels moments més emotius del Fòrum amb l’homenatge al músic i gastrònom mort fa prop d’un any, Pere Tàpies.

FER UN COMENTARI