Ariadna Llorens, ferma defensora del medi ambient a l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

La regidora anuncia que portarà al ple vilanoví una moció per demanar que una partida pressupostària proporcional als ingressos de l'IBI, sigui destinada a polítiques mediambientals

0
934
Imatge d' Ariadna Llorens, regidora de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. Foto: Cedida

La regidora no adscrita de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Ariadna Llorens, presenta una sèrie de mocions compromeses amb el medi ambient. “Unes mocions que pretenen millorar l’entorn vilanoví i de la comarca del Garraf”, aclaria Llorens.

Durant el mes de setembre i octubre, la regidora ha portat a Ple municipal dues propostes aprovades per unanimitat. La primera d’elles, presentada al setembre, tractava de convertir les platges vilanovines en entorns lliures de fum; La segona, més de caràcter ecològic, consistia a presentar una moció per aconseguir una regeneració forestal de la muntanya de la Talaia, malauradament incendiada durant el juny de 2012.

Segons exposava Llorens, assegura haver parlat amb biòlegs experts en la matèria que diagnostiquen que la muntanya no es regenerarà de manera natural, ja que en un període breu de temps, ha patit tres incendis. El més fort d’ells, el de l’any 2012 i que malauradament, va venir acompanyat d’unes fortes pluges que dies després s’enduien bona part de la primera capa de la superfície, on es podien trobar llavors que haguessin afavorit en ressorgir la flora autòctona.

Llorens a través d’aquesta moció demanava accions perquè la muntanya vilanovina, envoltada pel parc natural del Garraf, el parc natural d’Olèrdola i el Parc Natural del Foix, recuperi bona part de la seva vegetació, així com el compromís ferm de l’Ajuntament a demanar a la Diputació de Barcelona, la inversió del cent per cent en aspectes mediambientals com en la  regeneració de la flora de la Talaia i el cuidat de tota la cadena muntanyosa.

Pel pròxim ple de novembre, la regidora anuncia que portarà al consistori vilanoví una moció per demanar que una partida pressupostària proporcional als ingressos de l’IBI, sigui dedicada a polítiques mediambientals.

FER UN COMENTARI