Aquest diumenge tindrà lloc la catorzena Caminada Vila-Seca – La Pineda – Vila-seca

L’esdeveniment tindrà lloc a les 08.00 hores a la Plaça de l’Església de Vila-seca per formalitzar la inscripció, i la sortida serà una hora més tard

0
1417
Wifi_Penedès_728x90

La secció de Muntanya de l’Agrupació Cultural en col•laboració amb l’Ajuntament de Vila-seca, organitzen el proper diumenge 21 de maig la catorzena edició de la Caminada Popular Vila-Seca – La Pineda – Vila-seca. L’esdeveniment tindrà lloc a les 08.00 hores a la Plaça de l’Església de Vila-seca per formalitzar la inscripció, i la sortida serà una hora més tard.

Un any més aquesta activitat es revesteix de solidaritat ja que, en col•laboració amb l’Assemblea Local de la Creu Roja de Vila-seca, es recolliran aliments per a la campanya d’alimentació d’infants desafavorits. Així doncs, la inscripció consistirà en l’aportació d’un quilo de menjar sec o un litre d’oli o llet per persona. Aquells que no puguin participar de la caminada però desitgin fer aportacions per contribuir a la iniciativa, podran fer-ho a les oficines de la Creu Roja, a l’avinguda Generalitat, de dilluns a divendres en horari de 10.00 a 14.00 hores.

La Caminada Popular de Vila-seca és una marxa de caire popular d’onze quilòmetres de distància, no competitiva, oberta a tothom, que té per objecte donar a conèixer part del terme de Vila-seca. Així, els caminadors podran contemplar antigues torres de defensa (a la mateixa plaça de l’Església, la Torre d’en Dolsa o la Torre dels Carboners) i magnífics espais naturals (el parc de la Torre d’en Dolsa, la Sèquia Major o la platja de La Pineda).

FER UN COMENTARI