Aquest diumenge tenen lloc els actes de Corpus a Reus

Com és tradicional, alguns d'aquests vials estan guarnits amb catifes de flors amb motiu d'aquesta celebració

0
1700

Aquest diumenge 18 de juny continuen diferents actes de Corpus, amb el Toc de Festa des del campanar que a les 10:00 hores ha anunciat la sortida dels Gegants des de l’Ajuntament per recórrer els carrers de la ciutat. A les 18:45, els Nanos, la Mulassa, els Gegants i l’Àliga es desplaçaran des de l’Ajuntament fins a la prioral de Sant Pere per participar a la professó de Corpus per diferents carrers del nucli històric de la ciutat. Com és tradicional, alguns d’aquests vials estan guarnits amb catifes de flors amb motiu d’aquesta celebració. Cap a les 20:45, al Mercadal, es preveuen les darreres ballades dels Nanos, la Mulassa, els Gegants i l’Àliga per tancar la festivitat de Corpus.

També aquest mateix diumenge a partir de les 19:00 es realitzarà a la plaça de la Llibertat el 56è Concurs de Colles Sardanistes. Enguany aquest concurs serà puntuable per a les colles grans i repesca per a colles de veterans per al Campionat de Catalunya. Així mateix, serà també puntuable per a les colles d’alevins, infantils, juvenils, grans i veterans per al Campionat Territorial de les Comarques Tarragonines i Lliure.

L’App de Sant Pere, disponible
Ja es pot consultar l’app de Sant Pere, a través de l’aplicació de ciutat ‘Reus City’. Aquesta vegada, l’app es fa ressó de la campanya preventiva contra les agressions sexistes a la Festa Major de Sant Pere «Estimo com vull i qui vull, si dic sí, triem on; si dic no, bona nit!». A més, els usuaris trobaran els continguts habituals com són la programació, la repercussió a les xarxes socials a través de l’etiqueta #SantPere2017, notícies de la Festa Major, i informacions sobre mobilitat com l’ocupació dels pàrquings, entre d’altres continguts.

FER UN COMENTARI