Aquest dissabte no et pots perdre “L’Embruixada” de l’Arboç

“L’Embruixada” és una combinació de mercat remeier i esotèric, amb tallers infantils, concursos i conferències

0
423

El proper dissabte 22 de juliol, tindrà lloc al carrer Major i adjacents de l’Arboç, la quarta edició de “L’Embruixada”, organitzada per l’associació L’Embruix.cat amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Arboç.

 “L’Embruixada” és una combinació de mercat remeier i esotèric, amb tallers infantils, concursos i conferències. Aquesta és l’exitosa fórmula que va triar L’Embruix en les tres primeres edicions per atraure públic de totes les edats i que, ara, es consolida en aquesta quarta edició de l’esdeveniment.

De les 11 a 21 h, el carrer Major acollirà el Mercat Remeier i Esotèric, i els Arbres dels Desitjos, on tothom podrà deixar testimoni dels seus desitjos. La Casa de Cultura acollirà l’exposició “L’Embruixada, quatre anys construint il·lusions”, que es podrà admirar de les 11 a les 14h, i de les 17.30 a les 19.30h.

A dos quarts de 12 del matí es realitzarà el concurs infantil “Pinta un personatge de l’Embruix”. A les 2 del migdia s’anunciaran els guanyadors i es lliuraran els premis.

A les 12.30h del migdia a l’auditori municipal, Maria de Teràpies de l’Arboç, pronunciarà la conferència “Les flors de Bach” segons l’ensenyança del Doctor Edward Bach.

A les 18:30h, la Casa de Cultura acollirà una Meditació guiada amb els àngels i les arcangelines, a càrrec de Maria de Teràpies l’Arboç.

I a partir de les 10.30h de la nit, en diversos punts del nucli antic de la vila (plaça de la Puntaire, plaça del Centre, plaça Major, carrer Rafael Casanoves i plaça Antonio Machado) tindrà lloc l’espectacular espectacle itinerant “L’Embruixada”, una representació al·legòrica amb elements de l’imaginari popular, éssers fantàstics i de més reals, amb l’acompanyament musical de l’Escola de Música Tradicional.

Seguidament, a la plaça Antonio Machado (darrere l’església) aproximadament a les 12 de la nit, tindrà lloc la festa de cloenda de “L’Embruixada” amb l’acompanyament de Dj Weekend Collective.

“L’Embruixada” és un esdeveniment organitzat per L’Embruix.cat amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Arboç, l’Escola Municipal de Música Tradicional del Penedès a l’Arboç i l’Aula de Sons.

FER UN COMENTARI