Aprovat el projecte del gimnàs i de la plaça dels Terrossos, al nucli antic de Calafell

Les obres començaran enguany i costaran prop d’un milió d’euros

0
644
Wifi_Penedès_728x90

La junta de govern local de l’ajuntament de Calafell ha aprovat el projecte del nou gimnàs del nucli antic i de la plaça dels Terrossos. L’actuació, que es farà al costat de la pista del Castell i de la llar d’infants Els Terrossets, s’iniciarà aquest any i tindrà un pressupost de 902.653,08 euros. La part de la plaça tindrà una subvenció del 50% provinent del Pla de Barris del nucli antic.

La finalitat d’aquest projecte és arranjar un espai degradat i convertir-lo en un nou punt d’activitat i vida. El gimnàs serà un equipament que donarà servei a molts nens i nenes que practiquen la gimnàstica al municipi, però també s’hi podran fer altra mena d’activitats i esdeveniments puntuals.

El projecte és d’autor, redactat per BCQ Arquitectes, amb Toni Casamor al capdavant, qui ja va fer el projecte dels entorns del castell i la plaça de Catalunya. El respecte pel context històric de l’emplaçament, sobretot les visuals del Castell, i les seves línies minimalistes dotaran de modernitat un espai desaprofitat del nucli històric. “Aquesta obra reforçarà la centralitat del nucli antic i hi insuflarà, junt amb altres actuacions que s’hi estan desenvolupant, una vida que li és molt necessària”, explica l’alcalde, Ramon Ferré.

FER UN COMENTARI