Apareixen nous cotxes amb els vidres trencats a Tarragona

0
938

Tal i com explica el Diari Més, Tarragona ha tornat a patir un nou episodi de robatoris en vehicles. En aquest cas, dos cotxes van aparèixer el passat dissabte, 29 de setembre, amb els vidres trencats al carrer Enric d’Ossó. Els robatoris s’haurien produït entre la tarda i el vespre de dissabte.

En els últims mesos, els robatoris en interiors de vehicles han estat molt nombrosos. En el cas de la tarda de dissabte, els vehicles van aparèixer amb un dels vidres petits de la part de davant trencats, a través del qual el lladre o lladres hauria aconseguit obrir el vehicle. A partir d’aquí, l’autor hauria pogut accedir a la part del maleter des de l’interior baixant els seients. Els Mossos d’Esquadra han registrat dues denúncies arran dels fets.

Els robatoris d’aquest tipus són molt habituals, concretament des de gener fins a l’agost s’han produït fins a 170 robatoris en vehicles estacionats a Tarragona. Les zones més habituals estan ubicades a Manuel de Falla, Part Baixa, Serrallo i carrers del voltant del Camp de Mart i María Cristina.

FER UN COMENTARI