Antonio García: “Valorem molt positivament la millora de la parada d’Autobús de la plaça Germans Trillas”

0
393
Wifi_Penedès_728x90

Des de la nostra organització valorem positivament, que l’Ajuntament ens hagi escoltat i s’hagi tirar en davant, la millora de la parada d’autobús de la L2 de la Plaça Germans Trilles amb l’ instal·lació de una marquesina i una plataforma per que la gent pugui esperar en condicions l’autobús; aquesta demanda que la van presentar al SAC al mes de desembre de 2016, i que formava part de la nostra proposta moció de millora del transport. es un petit avanç en la millora del transport urbà.

No obstant, volem destacar que a Comarruga, s’havia demanat la millora o reubicació de la parada del carrer Garrafó, que segueix sent inaccessible, ja que esta situada al voral de la carretera, en un carrer amb pendent. D’altres parades que demanem solucions, son la parada numero 41 de la L1, situada en una rotonda i que te problemes d’accessibilitat, ja que esta situada en un parterre.

Des de la nostra organització, hem de lamentar un altra vegada la falta de comunicació del regidor de Transport, el senyor Kenneth Matinez, que no ens ha comunicat res, ni sabem si trobaran solucions a la resta de problemes plantejats a la moció de transport.

Antonio Garcia Leal

FER UN COMENTARI