Andreu Martín anuncia que opta a l’alcaldia de Reus a les eleccions del 2019

L’actual portaveu ha estat l’únic que s’ha presentat al procés de primàries per encapçalar el projecte socialista a les municipals

0
201

El PSC ha posat en marxa el procés de primàries per escollir cap de llista a les eleccions municipals del 2019. El primer tràmit va acabar aquest divendres, amb la presentació d’una única precandidatura, la d’Andreu Martín, per encapçalar el projecte socialista per optar a l’alcaldia de Reus.

Ara s’enceta el període de recollida d’avals que s’allargarà fins el dijous 31 de maig. Martín necessita el suport del 25% del militants de l’agrupació local i, un cop els presenti a la Federació del PSC del Camp de Tarragona, quedarà proclamat candidat automàticament.

Martín ha enviat una carta a la militància on diu que opta a l’alcaldia de Reus “conscient de la responsabilitat que representa aquesta decisió i amb tota la il·lusió per construir un projecte col·lectiu, prou sòlid i engrescador per recuperar el govern de la ciutat”.
Martín assegura que se sent preparat per fer aquest pas. “Tots aquests anys de dedicació al PSC, a la nostra agrupació, i com a portaveu del grup municipal, m’han ajudat a desenvolupar-me com a persona i com a polític”. Afegeix que “la feina realitzada des de l’Ajuntament ens ha permès establir vincles amb el teixit associatiu, empresarial i veïnal i ens ha donat un coneixement prou ampli de quines són les necessitats dels reusencs i reusenques per oferir una proposta que posi les persones al centre de l’acció política i torni a fer de Reus una ciutat d’oportunitats, emprenedora, dinàmica, capdavantera”.

L’actual portaveu a l’Ajuntament continua explicant que “el treball en equip realitzat pel grup municipal aquests darrers anys i la comissió executiva de l’agrupació, la dedicació en cos i ànima, la constància, el rigor i la tenacitat ens ha permès, des de l’oposició, aconseguir importants fites en benefici de la ciutat i és, des d’aquesta perspectiva, que els companys i companyes m’han animat a presentar-me”.

“També crec que li dec a la militància de la nostra agrupació posar-me a la seva disposició per afrontar les eleccions municipals amb les millors opcions per obtenir els millors resultats”, conclou la carta.

FER UN COMENTARI