Amposta recapta prop de 3.700 euros amb les activitats solidàries del Nadal

Més de 460 persones van córrer la Sant Silvestre, 33 nedadors van fer el Neda el Nadal i prop de 550 espectadors van gaudir del Festival de Sant Esteve

0
279
Sant Silvestre Banyeres-Arboç 2018-728×90

Amposta ha recaptat prop de 3.700 euros per a la compra de joguines en les diferents activitats solidàries que s’han fet durant la campanya nadalenca a la ciutat. L’activitat que més fons ha recollit va ser el Festival solidari de Sant Esteve. Les mil i una nits, que es va realitzar a la Lira Ampostina dissabte 30 de desembre. Fins a 542 persones van veure els dos passis del festival i amb una aportació de 3 euros es van recaptar 1.626 euros. Les entitats que van col·laborar amb aquesta activitat van ser EtcA, The Country Sheriffes, la Lira Ampostina, Gimnàs Alfaro, Bombolles, Quick Dance, Àngel Miñana, Músics&Classics, Ensucrada, Sílvia Forcadell.

Per la seua banda, les dos activitats esportives solidàries, la Sant Silvestre i el Neda el Nadal, van recaptar 1.583 euros que ja van ser entregats a Creu Roja, també per a la compra de joguines. Quant al Neda el Nadal, activitat organitzada per l’Ajuntament d’Amposta i Montbike i amb la col·laboració de Creu Roja, Prixpress, Eroski, i Llorenç grues i transports, va comptar amb la participació de 33 nedaddors. Pel que fa a la Sant Silvestre, fins a 467 persones van córrer els prop de 5 quilòmetres d’aquesta última cursa. L’activitat va ser organitzada per l’Ajuntament d’Amposta, UltraRunners i SportSalut i la col·laboració de Creu Roja, Eroski, Publicenter, CardioProtect, Imposita, Music’s&Classics, Homatic vendinc, Comercial Peris, Apasa i Pixpress.

Finalment, l’última de les activitats solidàries que incloïa el programa nadalenc d’Amposta va ser el repartiment de paquets per part del Pare Noel. Cada família va fer una donació de 3 euros per paquet. Es van recollir 450 euros.

L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, destaca no només la implicació dels veïns i veïnes de la ciutat, que es bolquen cada any en la participació d’aquestes activitats, sinó també en la col·laboració d’empreses, associacions, entitats i persones a títol individual que fan possible la realització de tots els esdeveniments “i a qui cal fer un agraïment públic”.

FER UN COMENTARI