Amposta es prepara per una nova acció solidària

Es tracta d'un festival d'ajuda als refugiats d'Idomeni organitzat per les AMPES de les diferents escoles i instituts del municipi conjuntament amb l'Ajuntament d'Amposta i l'ONG Provocant la Pau

0
441
Wifi_Penedès_728x90

El proper dissabte 22 d’abril, l’exterior del Pavelló Firal d’Amposta acollirà el Festival Solidari pels Refugiats. Aquest està previst que comenci a les 17h de la tarde amb activitats infantils com tallers pels més petits, pallassos o inflables. A partir de les 20h s’esperen actuacions musicals d’artistes tan coneguts al territori com El Mafio Arturo Gaya, batukada i dj’s.

La iniciativa és fruit del treball conjunt de les AMPES dels diferents centres educatius del municipi, que han trobat el recolzament en l’Ajuntament d’Amposta i altres entitats del poble com Engalanats, Surt al Castell, Del Terreno, Futbol Sala o Sport Salut.

Tots els fons que es recaptaran duran aquesta jornada aniran destinats al Projecte Humanitat, un projecte més de la Fundació Provocant la Pau, aquest cop destinat a l’atenció a la maternitat a Atenes. Joan Reverté, com a representant de l’entitat, ha volgut agrair la col·laboració de tots els implicats, i ha destacat que la guerra de Síria no s’ha acabat i que està sent un infern: “Cal ser sensible amb el que està passant al món i amb totes aquestes persones que fugen de la guerra i del terror”.

Les entrades ja estan a la venta al Punt de venda d’espectacles de l’Ajuntament Amposta, La Trato i Espai Cultural Guaix – Llibreria cafeteria pel preu de 5€.

 

 

FER UN COMENTARI