Amadea Ferreres, nova Defensora del Ciutadà d’Amposta a partir de gener

El nomenament s'aprovaria aquest vespre al ple ordinari del consistori

0
409

El ple ordinari de l’Ajuntament d’Amposta  té previst aprovar aquest dilluns al vespre el nomenament d’Amadea Ferreres com la nova Defensora del Ciutadà, que s’acabaria fent efectiu a partir del pròxim dia 1 de gener de 2018. Segons ha explicat l’alcalde, el republicà Adam Tomàs, el govern municipal ha mantingut converses amb la resta de grups per consensuar el nom que ocupi el càrrec, però tant el PSC com el regidor Germán Ciscar no han participat perquè “consideren que cal aquesta figura”. Així, finalment, està previst que el grup de CiU, que s’ha avingut a participar, donarà suport al nomenament per assolir les tres cinquenes part dels regidors del ple necessaris.

Ferreres, vinculada al PSC i exregidora de Serveis Socials i Sanitat durant els anys 80 amb Josep Maria Simó com alcalde, ha estat escollida entre la vintena de currículums presentats per ocupar el lloc. “M’agrada el servei a les persones i acompanyar-los amb tot el que pugui a l’hora de resoldre les seves queixes”, ha assegurat.

El ple, d’altra banda, ha d’aprovar la condecoració de dos agents de la policia local que es van tirar al canal per salvar la vida d’una dona que hi havia caigut amb la Medalla de Bronze d’Honor al Mèrit. La corporació també té sobre la taula les bases dels ajuts a la rehabilitació d’habitatges, que s’amplien dels barris de la Vila, Quintanes i Grau a tot el municipi.

FER UN COMENTARI