Altafulla posa en marxa una nova edició del programa “Créixer en Família”

Està dirigit a orientar, reforçar i donar eines a les famílies per exercir el seu paper educatiu de forma positiva, i potenciar el reconeixement i la confiança en les pròpies capacitats dels progenitors

0
332

El programa “Créixer en Família”, que impulsa la regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Altafulla, tindrà lloc de nou al mes de novembre. Es tracta d’un programa formatiu, subvencionat per la Generalitat de Catalunya, dirigit a orientar, reforçar i donar eines a les famílies per exercir el seu paper educatiu de forma positiva, amb l’objectiu de potenciar el reconeixement i la confiança en les pròpies capacitats dels progenitors. Ofereix cicles de tallers, que pretenen ser espais d’intercanvi d’experiències entre pares i mares amb fills i filles d’edats similars, guiats per professionals experts en la formació de famílies en què les prioritats són reflexionar en relació amb el per què educar, què fer i com fer-ho.

Igual que la primera vegada que es van celebrar, i després que les anteriors edicions se centressin en franges d’edat diferents, aquest cop el programa va dirigit a pares i mares amb infants d’entre 0 i 3 anys. La primera sessió, el 6 de novembre, es titula “Mama! Papa! Upa!”; la segona, el 8 de novembre, “Deixa’m, jo sol”; la tercera, el 13 de novembre, “A dormir, no, que hi ha un monstre”; la quarta, el 15 de novembre, “Per menjar, li poso la televisió i fora problemes!”; la cinquena, el 20 de novembre, “El meu fill no para. Ho toca tot, ho remena tot… és un trasto!”; i la sisena i última, el 22 de novembre, serà un monogràfic sobre un tema triat per les famílies, a diferència de la resta de sessions.

Les diferents sessions s’impartiran a la llar d’infants Hort de Pau de 15 a 17h. Per participar-hi cal contactar amb l’Ajuntament d’Altafulla i formalitzar la inscripció, mitjançant el telèfon 977650008 o bé el correu electrònic mriambau@altafulla.altanet.org.

FER UN COMENTARI