Alpicat ofereix Gresca Parc, un nou espai lúdic per als escolars durant la Setmana Santa

Gresca Parc, ubicat a La Unió, compta amb diversos tallers i espectacles gratuïts fins dijous dia 13

0
1518
Wifi_Penedès_728x90

L’Ajuntament d’Alpicat ha posat en marxa aquesta Setmana Santa l’anomenat Gresca Parc, un espai lúdic ubicat a La Unió on hi tenen cabuda tallers i espectacles gratuïts. Aquesta iniciativa va arrancar dilluns a la tarda i continuarà fins al dijous 13. Va adreçada als escolars que estan de vacances i tots els tallers es faran de 17.00 a 19.00 hores. Les activitats van iniciar-se amb el Taller ‘Circ ambulant’, que va oferir malabars, equilibris, xanques,… de la mà dels monitors de circ ambulant Harry i Arnau.

Avui el protagonisme és per al taller i espectacle de globoflèxia ‘Nopatiskos teatre’, on s’ensenya a crear animals flors o qualsevol objecte utilitzant la tècnica de la globoflèxia, i en acabar es podrà veure un espectacle creat a partir de globus.

El dimecres es farà el taller de màgia ‘Mag Bala’, on els participants podran aprendre trucs de màgia. En aquest cas, cal recordar que l’aforament és limitat, motiu pel qual cal fer inscripció prèvia.

La darrera jornada del Gresca Parc arribarà dijous a les 18.00 hores amb l’espectacle ‘Maure el dinosaure’, una creació de teatre de titelles i objectes a càrrec de Teatre Nu, que narra les aventures d’una nena, la Martina, i el seu amic inseparable, el dinosaure Maure.

FER UN COMENTARI