Alpicat celebrarà Sant Jordi amb noves propostes

Alpicat celebrarà Sant Jordi amb una dissabte innovador de caire medieval i un diumenge amb el format clàssic.

0
1194
Wifi_Penedès_728x90

 

Sant Jordi arribarà enguany a Alpicat amb una doble jornada carregada d’activitats, la primera d’elles més innovadora sota el títol de Sant Jordi Medieval i la segona amb el format més clàssic.

Començant pel Sant Jordi Medieval, se celebrarà el dissabte 22 durant tot el dia (de 10.00 a 20.00 hores) a la plaça de la Biblioteca. Allí s’hi instal·larà una parada de venda de llibres de la llibreria Punt de Llibre, es farà l’exposició de punts de llibre del concurs BiblioPunt, una exposició bibliogràfica i la recreació d’un campament medieval a càrrec del grup RecognoveruntProceres, amb el muntatge d’una tenda, exposició d’utensilis civils i militars, estris de cuina, estendards, banderes i escuts, encunyament de monedes, etc. L’ambientació anirà a càrrec dels alumnes de dibuix i manualitats del Doctor Serés. A més, hi haurà els tallers ‘Vestir al cavaller’ (de 12.00 a 17.00 hores) i ‘Drac reciclat’, amb Mercè Griñó (18.00 hores) i el lliurament de premis del concurs BiblioPunt (17.30 hores).

La segona part de la celebració tindrà lloc diumenge 23 i inclourà el mercat de compra i venda de productes de segona mà organitzat per l’Associació de Veïns i Joves d’Alpicat, i també la venda de roses. Es farà durant tot el matí (de 10.00 a 14.00 hores) a la plaça de La Unió. Al mateix lloc, a partir de les 12.00 hores i amb entrada gratuïta, la companyia De Parranda representarà l’espectacle ‘Triacontes’ i, en acabar, es farà un vermut popular.

FER UN COMENTARI