Alejandro Fernández: “Les polítiques independentistes han perjudicat greument a Tarragona”

El cap de llista del PP per Tarragona pel 21D afirma que “no ens podem permetre un minut més d’un procés independentista, que ha acabat com el tripartit, fent promeses a Tarragona que no compliran”

0
744

El cap de llista per Tarragona del Partit Popular, Alejandro Fernández, ha declarat, a una setmana de començar la campanya electoral del 21D, que “les polítiques independentistes han perjudicat greument a Tarragona”.

Segons Alejandro, “un minut més de procés independentista és un minut de més que no ens podem permetre a Tarragona”. El líder popular tarragoní  ha afegit que “el procés ha acabat com va acabar el tripartit, fent promeses a Tarragona que no compliran. Fa set anys ens van prometre una Ciutat Judicial, després li van canviar el nom a Fòrum de la Justícia, que és l’única novetat que hem tingut. També, l’exconseller Comín ens va prometre dues vegades un nou Hospital Joan XXIII, però encara estem esperant un projecte seriós i realista”.

El cap de llista del PP de Tarragona ha afirmat que “als independentistes els hi molesta Tarragona, perquè saben que no els hi comprem els seus viatges a Ítaca i que diem no al constant menyspreu a les nostres comarques que apliquen des de la Plaça Sant Jaume”. “Som el 12% del PIB català i ens mereixem molt més que el 5% d’inversió per part de la Generalitat. Un cop passades les eleccions hem de treballar tots junts per reprendre la recuperació econòmica que el procés ha aturat a Catalunya i, molt especialment, a Tarragona”, ha finalitzat Alejandro.

FER UN COMENTARI