Albert Batlle dimiteix com a director general dels Mossos d’Esquadra

El fins ara responsable de la policia catalana es mostra convençut que el cos seguirà treballant "amb escrupolós respecte i subjecció a la llei"

0
590
Primer pla del director general de la policia catalana, Albert Batlle, durant el balanç de seguretat al Camp de Tarragona de l'any 2016, en una presentació feta a l'edifici 112 de Reus el 27 de febrer del 2017

El fins ara director general de la Policia, Albert Batlle, ha presentat la seva dimissió al conseller d’Interior, Joaquim Forn, que li ha acceptat. Fonts de la policia catalana han atribuït la dimissió a motius polítics. En una comunicació publicada al portal intern de la policia, Batlle s’ha mostrat convençut que “en els actuals moments de la vida del país”, els Mossos seguiran “perseverant” en la seva missió de “defensa de la seguretat i del benestar” dels ciutadans i que ho faran, “com sempre, amb escrupolós respecte i subjecció a la llei”. La dimissió de Batlle es produeix tres dies després de l’arribada de Joaquim Forn al Departament d’Interior en substitució de Jordi Jané.

FER UN COMENTARI