Aglomeracions a l’estació de Diagonal de la L5 al final del segon tram de vaga

En les dues primeres franges d’aturades el seguiment ha estat del 95% dels treballadors, segons els sindicats

0
758
Wifi_Penedès_728x90
L’estació de Diagonal de la línia L5 del metro de Barcelona ha registrat aglomeracions al final del segon tram de vaga d’aquest dilluns 22 de maig, de 16.00 a 18.00 h, segons ha informat TMB. Els gestors del transport públic estan regulant l’accés a l’estació. És una situació que ja s’ha donat en altres dilluns d’aturades, perquè el final de la reivindicació laboral coincideix amb un augment de la utilització del servei i amb un impàs d’espera fins que es tornen a activar tots els combois. Més enllà d’això, des de TMB s’explica que no hi ha hagut alteracions destacades. Durant el primer tram de vaga del dia, de 07.00 a 09.00 h si hi ha hagut aglomeracions a les andanes i dins els combois.
En les dues primeres franges d’aturades el seguiment ha estat del 95% dels treballadors, segons han informat els sindicats, i els serveis mínims han estat del 40%, tal i com estava previst. De moment no s’han facilitat dades pel que fa a la utilització del servei durant la segona franja d’aturades.

Ara el metro funcionarà amb normalitat fins a les 20.30 h. A aquella hora començarà la tercera franja de vaga del dia, que durarà fins a les 22.30 h i durant la qual circularan un 20% dels trens d’un dia ordinari.

D’altra banda, i segons ha informat UGT, sindicats i direcció de TMB es tornaran a reunir aquest dimarts a partir de les 16.00 h a la seu del Departament de Treball per intentar desencallar la negociació del conveni col·lectiu, iniciada ja fa més d’un any i mig. De moment, els empleats mantenen la convocatòria de vaga parcial per a tots els dilluns laborables de manera indefinida.

FER UN COMENTARI