Aglomeracions a l’estació de Diagonal de la L5 al final del segon tram de vaga

En les dues primeres franges d’aturades el seguiment ha estat del 95% dels treballadors, segons els sindicats

0
600
Aglomeracions a les andanes del metro a causa de la vaga
L’estació de Diagonal de la línia L5 del metro de Barcelona ha registrat aglomeracions al final del segon tram de vaga d’aquest dilluns 22 de maig, de 16.00 a 18.00 h, segons ha informat TMB. Els gestors del transport públic estan regulant l’accés a l’estació. És una situació que ja s’ha donat en altres dilluns d’aturades, perquè el final de la reivindicació laboral coincideix amb un augment de la utilització del servei i amb un impàs d’espera fins que es tornen a activar tots els combois. Més enllà d’això, des de TMB s’explica que no hi ha hagut alteracions destacades. Durant el primer tram de vaga del dia, de 07.00 a 09.00 h si hi ha hagut aglomeracions a les andanes i dins els combois.
En les dues primeres franges d’aturades el seguiment ha estat del 95% dels treballadors, segons han informat els sindicats, i els serveis mínims han estat del 40%, tal i com estava previst. De moment no s’han facilitat dades pel que fa a la utilització del servei durant la segona franja d’aturades.

Ara el metro funcionarà amb normalitat fins a les 20.30 h. A aquella hora començarà la tercera franja de vaga del dia, que durarà fins a les 22.30 h i durant la qual circularan un 20% dels trens d’un dia ordinari.

D’altra banda, i segons ha informat UGT, sindicats i direcció de TMB es tornaran a reunir aquest dimarts a partir de les 16.00 h a la seu del Departament de Treball per intentar desencallar la negociació del conveni col·lectiu, iniciada ja fa més d’un any i mig. De moment, els empleats mantenen la convocatòria de vaga parcial per a tots els dilluns laborables de manera indefinida.

FER UN COMENTARI