Afectacions al trànsit aquest cap de setmana amb motiu de la cursa Polar Gran Fondo

Aquests dissabte i diumenge, 2 i 3 de juny

0
881

Segons informa el servei de Mobilitat i Circulació de la Guàrdia Urbana, aquests dissabte i diumenge, 2 i 3 de juny, hi haurà afectacions al trànsit en diversos carrers de la ciutat amb motiu de la multitudinària cursa cicloturista Polar Gran Fondo La Mussara.

El diumenge, la cursa causarà afectacions controlades amb la sortida conjunta dels ciclistes participants a les diferents proves a les 7:15, les 8:15 i les 9:00h. Les afectacions podran tornar-se a produïr a partir de les 12:30, quan es preveu l’arribada esglaonada dels primers participants i fins a les 18:30h amb l’arribada esglaonada dels participants. Es produiran talls de trànsit totals o parcials al llarg de l’itinerari.

Els recorreguts urbans de la cursa tant de sortida com d’arribada són els següents:

Sortida: C. República Argentina (Edifici Tecnoparc), Av. Bellissens, Av. President Macià, Av. Sant Bernat Calbó, Av. Països Catalans i Av. Falset en direcció a Maspujols.
Entrada: Av. Falset, C. Recasens i Mercadé (on hi haurà l’arribada).
En determinats punts del recorregut estarà prohibit l’estacionament de vehicles entre les 14:00h del dissabte i les 20:00h del diumenge. El recorregut, les afectacions al trànsit i els itineraris alternatius estaran degudament senyalitzats amb panells informatius.

FER UN COMENTARI