Afectacions a la mobilitat per obres de millora aquest cap de setmana a Barcelona

Es tracta d'obres en matèria de connexions elèctriques i reparacions de juntes de calçada

0
715
Imatge de la Gran Via de les Corts Catalanes

Aquest cap de setmana, s’està produint una restricció de carrils de trànsit del tronc central de la Gran Via de les Corts Catalanes a l’alçada de la plaça de Sara Bernhardt, al districte de Sants-Montjuïc de Barcelona. Aquesta decisió és conseqüència d’un seguit d’obres a realitzar que consisteixen en l’execució d’un prisma per a serveis elèctrics.

Els treballs s’han previst per fases al llarg del cap de setmana i està previst mantenir sempre dos carrils de circulació en el sentit d’entrada i sortida de la ciutat. Aquesta obra possibilitarà realitzar la part d’obra civil de la infraestructura elèctrica per al subministrament de la zona de Can Batlló.

A banda, també s’estan fent els treballs de reparació de vuit juntes de dilatació situades a la calçada i perpendiculars al trànsit al passeig de Gràcia, entre els carrers d’Aragó i Provença. Les tasques s’executen mantenint sempre dos carrils de circulació en sentit ascendent i un en sentit descendent, i per tres fases:

– Fase 1: dissabte dia 8, treballs al costat Llobregat de la calçada central de passeig de Gràcia. Queda anul·lada temporalment la parada de bus situada entre València i Mallorca.

– Fase 2: dissabte 8 i diumenge 9, treballs a la zona central de la calçada central de passeig de Gràcia. No resulta afectada la xarxa de bus.

– Fase 3: diumenge dia 9, treballs al costat Besòs de la calçada central de passeig de Gràcia. Queda anul·lada temporalment la parada de bus situada entre Mallorca i València.

FER UN COMENTARI