Activitats culturals del Port de Tarragona per al cap de setmana

El dissabte 26 de maig, de les 19 a 21 hores, es fa la presentació del poemari Versant en Femení de Carme López

0
420

Aquest cap de setmana, el Moll de Costa aplega un seguit d’esdeveniments per a tots els públics.

En el marc del Teatret del Serrallo, el dissabte 26 de maig, de les 19 a 21 hores, es fa la presentació del poemari Versant en Femení de Carme López i diumenge 27 de maig, a les 18 hores, en el Teatret de teatre, es posa en escena Tetràvid. Per a aquest darrer espectacle, cal reservar les invitacions a: Escola Wapacha (977 32 76 42 o wapachadiversity@gmail.com).

Des d’aquesta setmana es pot contemplar en el vestíbul del Teatret del Serrallo l’exposició ‘Parèntesis ()’ d’Aleix Antillach-Leix, una proposta que sorgeix d’una vivència personal d’altíssima càrrega emocional i existencial, d’un període de doble acompanyament: la benvinguda al fill i la pèrdua de la mare. El resultat és una col•lecció d’una desena de làmines i una quinzena de peces tridimensionals que ressonen amb processos de creixement i decreixement. Una col•lecció de peces individuals pensada com una instal•lació unitària. Igual que les existències-consciències, que comencen i s’acaben en la seva individualitat, les peces estableixen un diàleg entre elles i creen una complexitat de relacions que les enriqueix i els hi dóna sentit. Per a visitar l’exposició, cal concertar hora a: leix@leix.org o tel. 637883972.

Al Refugi 1 del Moll de Costa encara es pot veure l’exposició “CO2 vs CO2” de Carles Castellví i Pau. “CO2 vs CO2” és un conjunt de dibuixos i pintures que prenen com a referent el desequilibri i la diferència existent entre les emissions de CO2 naturals i les emissions de CO2 derivades de l’acció dels éssers humans. També es pot contemplar fins a final de mes, al Tinglado 1, l’exposició “Atles” de l’artista Lourdes Fisa, on reuneix obra en diferents suports, tècniques i formats: pintura, gravat i estampació, imatge en moviment a la recerca d’espais superposats en perpetu estat de mutació. En el marc d’aquesta exposició l’artista fa dues visites guiades a l’exposició: dissabte, 26 de maig, a les 18 hores i diumenge, 27 de maig a les 12 hores. A totes les exposicions del Moll de Costa l’entrada és lliure.

Al vestíbul del Museu del Port, també es pot veure la mostra fotogràfica “Compartint la mar amb… els Jocs del Mediterrani”, en l’horari habitual del Museu, amb entrada lliure.

També es pot accedir a tota aquesta informació a les xarxes socials del Port mitjançant Facebook i Twitter (facebook.com/porttarragona i @PortdeTarragona). Des d’aquestes plataformes s’informa d’allò que succeeix al Port i s’informa sobre els esdeveniments culturals portuaris (facebook.com/molldecosta i, d’Instagram, @molldecostaporttarragona).

FER UN COMENTARI