Activa’t amb la Biblioteca Pública de Tarragona

  L'oferta de programació serà del 4 al 8 de setembre, adreçada a tot el públic

  0
  500

  La Biblioteca Pública de Tarragona organitza l'”activa’t amb la biblioteca!”, cinc dies d’activitats gratuïtes adreçades a tot el públic, que es podran gaudir del 4 al 8 de setembre. Us deixem amb la programació, on alguns dels actes necessiten inscripció prèvia:

  Dilluns 4. 18.30 h Xerrada per a famílies ‘Ni princeses, ni pirates: per educar nens i nenes en llibertat’. Amb la Núria Solsona. Adreçada a famílies i adults interessats. Amb taller d’acollida als fills (+4 anys). Places limitades. Inscripcions a la Sala infantil. Cicle ‘Pirates més enllà de la llegenda’.

  Dimarts 5. 12.15 h La Biblioteca a ‘El Matí de Tarragona Ràdio’. La Sala infantil recomana lectures infantils i juvenils. Disponibles al Facebook i a La Sala.
  18 h L’hora del conte dels Territoris fantàstics i Visita guiada per l’exposició. Amb l’Imma Pujol. A partir de 5 anys. Places Limitades. Inscripcions a la Sala infantil.
  18.30 h Conferència ‘Corsaris a la costa del Camp de Tarragona’ a càrrec de Pedro Otiña.

  Dimecres 6. 11.30 h Projecció Indiana Jones y el reino de la calavera de cristal. Director: Steven Spielberg. EEUU, 2008. 124′ Castellà. Lloc: Sala infantil. Cicle de cinema infantil.

  Dijous 7. L’aparador musical en català
  11.30 h Reunió del club de lectura infantil: La colla Castellera de la Canalla lectora, de 7 a 10 anys. 
  Comentaris de El viatge de Shalaka, de Dolors Rovira i Anna Mongay. Amb la Colla dels Xiquets del Serrallo. Places limitades, Inscripcions a la Sala infantil.
  18 h Taller de reciclatge del vidre: La CORBA camina i recull. Creativitat, reciclatge i recuperació, amb ampolles de vi. Amb l’Elisenda Xifre i Núria Deu. Adreçat a famílies amb fills de 6 a 12 anys. Places limitades. Inscripcions a la Sala infantil. 5a edició de Biblioteques amb DO.
  19 h Taller ‘Història de la Reflexologia’ a càrrec d’Eduardo Arat. Places limitades. Inscripció prèvia. Forma’t a la Biblioteca.
  19 h Ruta literària ‘El Serrallo vist pels escriptors’. Lloc d’inici: Museu del Port. Places limitades. Inscripció prèvia.

  Divendres 8. Canapè musical!. Recomacions musicals a la xarxa.
  11.30 h Ballmanetes: Contes i cançons. Amb l’Imma. Edat: Fins a 3 anys. Places limitades. Inscripcions a la Sala infantil.

  FER UN COMENTARI