Activa Mutua reconeix la reducció de la sinistralitat laboral al Port de Tarragona

L'entitat certifica les actuacions preventives en matèria d'accidentalitat laboral i malalties professionals dutes a terme en 2015 per aquesta plataforma

0
260

Activa Mútua, mútua col·laboradora amb la Seguretat Social número 3, ha concedit un diploma a l’Autoritat Portuària de Tarragona (APT) on se li reconeix la seva eficaç contribució a la reducció de la sinistralitat laboral a causa de la realització d’actuacions preventives dels accidents laborals i malalties professionals durant l’any 2015.

El certificat està associat al bonus, un incentiu que consisteix en la reducció de les cotitzacions de la Seguretat Social per contingències professionals, d’acord amb els requisits establerts legalment per la Direcció general de la Seguretat Social.

L’acte es va celebrar a la seu de l’APT. El diploma va ser lliurat pel director territorial de Tarragona d’Activa Mútua, Joan Tua Piqueras, a Xavier Larrañaga Cortés, director d’Organització i Recursos Humans d’aquest organisme, qui va estar acompanyat amb Pere Abelló, gerent de Prevenport, el servei mancomunat de prevenció del Port de Tarragona.

FER UN COMENTARI