Actes amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya a Tarragona

  A les 12 h hi haurà l'actuació castellera de les colles locals

  0
  1142
  Imatge de recurs de l'Ajuntament de Tarragona
  DiverNadal Cunit 2018 728×90

  L’Ajuntament de Tarragona ha organitzat pel proper dilluns 11 de setembre els següents actes amb motiu de la celebració de la Diada Nacional de Catalunya:

  A les 10 h, al passeig marítim Rafael Casanova, tindrà lloc la tradicional ofrena floral de la Diada al monument del Conseller en Cap (1713-1714) Rafael Casanova, per part de diverses entitats de la ciutat. L’acte consistirà en un parlament de l’alcalde, l’ofrena floral de l’Ajuntament, encapçalada per l’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, i consellers; les ofrenes florals per part d’institucions i entitats; la interpretació del Cant de la Senyera, per part del Cor Gregal; els pilars d’homenatge de les colles castelleres de Tarragona i la cloenda amb el cant d’Els Segadors, interpretat pel Cor Gregal amb l’acompanyament de la Banda Unió Musical de Tarragona.

  A les 11.30 h, als jardins del Camp de Mart, l’Alcalde farà una ofrena floral al monument de Salvador Allende.

  A les 12 h, al pla de la Seu, actuació castellera amb motiu de la Diada. Castells, torres i pilars amb les colles Xiquets de Tarragona, Jove Xiquets de Tarragona, Xiquets del Serrallo i Castellers de Sant Pere i Sant Pau.

  A les 19.30 h, a la Rambla Nova, ballada de sardanes de la Diada Nacional amb la cobla Cossetània. Més informació al web.

  FER UN COMENTARI