Abelló: “Es compleixen dos anys de l’acord unànime per eliminar el cablejat del Serrallo”

El Partit Demòcrata preguntarà al pròxim ple el perquè d’aquesta inacció i manca de compromís per part de l’equip de govern

0
253
Wifi_Penedès_728x90

El portaveu del Grup Municipal del Partit Demòcrata (PDeCAT), Albert Abelló, ha recordat que aquest setembre es compleixen dos anys de l’aprovació per unanimitat de la moció per reordenar el cablejat aeri del Serrallo. “La inacció i la manca de compromís de l’equip de govern és lamentable i incomprensible”, ha manifestat Abelló, que ha assenyalat que “es tracta d’una reivindicació història dels veïns i veïnes del barri marítim”.

“Ens trobem davant d’una absoluta manca de voluntat política”, ha lamentat el portaveu del Partit Demòcrata, que ha recordat que el projecte per eliminar l’actual cablejat aeri del Serrallo ha comptat amb una partida pressupostària en diverses ocasions. “Tot i tenir els diners, l’equip de govern ha continuat immòbil”, ha manifestat Abelló.

Per tot això, el Grup Municipal del Partit Demòcrata preguntarà, al plenari previst per aquest setembre, quins són els passos que s’estan realitzant per tal de fer realitat el projecte. “Fa molts anys que als carrers del Serrallo hi pengen, a banda i banda de les façanes, línies d’alta tensió que, més enllà de la mala imatge que generen, constitueixen un perill i dificulten l’accés de vehicles d’emergència”, ha explicat Abelló.

La moció del Grup Municipal del Partit Demòcrata aprovada el setembre de l’any 2015 proposava la redacció i posterior execució del projecte de reordenació del cablejat aeri del Serrallo mitjançant el seu grapat en façana i el pas soterrat en els encreuaments de carrer.

FER UN COMENTARI