A la venda les entrades dels espectacles del Teatre Tarragona d’aquest estiu

Les obres de teatre Calígula, Edipo Rey i l’espectacle de dansa Dunas venen a Tarragona en el marc del Programa Cultural dels Jocs

0
767
DiverNadal Cunit 2018 728×90

Avui es posen a la venda les entrades dels espectacles que tindran lloc durant l’estiu al Teatre Tarragona en el marc del Programa Cultural dels Jocs. La primera de les obres que pujarà a l’escenari és Edip Rei de Sòfocles, dirigida per Denis Rafter que es farà el dissabte 9 de juny a les 21.30 h i el diumenge 10 de juny a les 19 h. El cap de setmana següent, el dissabte 16 de juny a les 21.30h i diumenge 17 de juny a les 19 h es presentarà Calígula, d’Albert Camus dirigida per Mario gas. Els dos espectacles formen part del Festival de Teatre Clàssic de Mèrida.

El dijous 5 de juliol a les 20:30h, serà el torn de la dansa amb Dunas, un espectacle de la bailaora i coreògrafa María Pagès (Premio Nacional de Danza 2002) i el coreògraf i ballarí belga-marroquí Sidi Larbi Cherkaoui, que uniran flamenc i dansa contemporània.

Les entrades es poden comprar a través de la pàgina www.tarracoticket.cat i a les taquilles del Teatre Tarragona (horari: dimecres, 11 a 13 h. Dijous i divendres, d’11 a 13 h i de 17 a 19 h). També es podran adquirir una hora abans de l’espectacle a l’espai on es faci la representació.

FER UN COMENTARI