VOPAK TERQUIMSA celebra el Global She Day

Avatar photo

L'acte ha reunit prop de dues-centes persones

Vopak Terquimsa ha celebrat la desena edició del GLOBAL SHE DAY, esdeveniment que la companyia holandesa Vopak celebra de manera simultània a les 78 terminals del grup situades en 32 països del món. Sota el lema ‘Desenvolupament sostenible: cada dia és el dia de la seguretat’ Vopak ha volgut ressaltar la importància de la seguretat en el dia a dia així com el compromís de la companyia amb la sostenibilitat, valors que han caracteritzat sempre a Vopak.

“A les nostres instal•lacions hi ha persones d’altres empreses per als que també aquest és el seu lloc de treball. Per tant, també aquests treballadors, juntament amb la nostra plantilla, formen part de la nostra cultura de seguretat que intentem reforçar i amb la qual estem compromesos” ha destacat en la seva exposició el director general de Vopak Terquimsa, Eduardo Sañudo.

La companyia ha mostrat un any més el seu persistent esforç per mantenir un entorn de treball segur i sostenible per als seus propis empleats, col•laboradors i en definitiva per a la tota la comunitat. Vopak Terquimsa ha dut a terme una sèrie de tallers interactius entre els seus treballadors amb temes importants de seguretat i salut per tal de fomentar i enfortir una cultura de seguretat comuna per a tothom.

Vopak Terquimsa ha volgut donar un reconeixement especial a la Fundació Onada de Tarragona, responsables del servei de jardineria i de manteniment general de les instal•lacions de la companyia, per ser un exemple pel que fa al compliment de la normativa de seguretat de la instal•lació i per la seva contribució al correcte estat de la planta.

La distinció interna de seguretat de l’GLOBAL SHE DAY de Vopak Terquimsa ha recaigut en el projecte d’adequació de la zona de càrrega de ferrocarril de la nostra instal•lació de Tarragona, que va implicar una laboriosa preparació de la zona de treball, amb la necessitat de bonificar completament la instal•lació, la coordinació i el desenvolupament dels treballs de forma 100% segura amb el mínim impacte en el servei als clients.

El GLOBAL SHE DAY celebrat avui a les instal•lacions de Vopak Terquimsa al Port de Tarragona, ha reunit prop de dues-centes persones. L’acte ha comptat amb la presència del president de l’Autoritat Portuària de Tarragona, Josep Andreu; del Subdelegat del Govern, Jordi Serra; de la Tinent d’Alcalde i regidor de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona, Elvira Ferrando; del vicepresident de l’AEQT, Jaume Sariol i també de Syed Atiquddin Qadri, Regional Technical Manager de Vopak, i d’Adrián Cerezo, responsable de la zona nord-est de CLH, a més de representants d’institucions, administracions públiques, associacions de veïns, clients, proveïdors i els empleats de Vopak Terquimsa.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Un accident d’un camió obliga a tallar l’A-2 a Alcarràs en sentit Saragossa

Notícia següent

“Cambrils al món” reunirà demà les 8 ONGD del consell de cooperació del municipi

Notícies relacionades