300 joves participaran en el programa de Garantia Juvenil que ofereix la Cambra de Reus

La corporació ha lliurat aquest divendres els diplomes als alumnes que han finalitzat aquest divendres diversos itineraris formatius

0
362
Wifi_Penedès_728x90

La Cambra de Comerç de Reus tancarà l’any amb més de 300 joves inscrits en el programa de Garantia Juvenil d’orientació i d’integració laboral que ofereix la corporació. L’objectiu del pla és acompanyar aquests joves d’entre 16 i 29 anys que estiguin disposats no només a formar-se sinó a rebre una qualificació professional que els capaciti i faciliti la seva incorporació en el mercat de treball. A més la Cambra posa en contacte als participants amb les empreses que necessiten ampliar plantilla, formant els joves a mida del lloc de treball.

Precisament aquest divendres, en un acte realitzat a la sala d’actes de la corporació, s’han lliurat els diplomes a la cinquantena d’alumnes que han finalitzat els itineraris professionals vinculats, en aquest cas, a Caixer Reposador, Auxiliar d’hostaleria i Operari de magatzem.

El pla d’acció de Garantia Juvenil de la Cambra de Reus forma part del Programa Integral de Qualificació i Ocupació (PICE) que, dissenyat i executat per les Cambres de Comerç, s’integra en el conjunt d’accions del Sistema de Garantia Juvenil que està promogut pel Ministeri de Treball i Seguretat Social i cofinançat pel Fons Social Europeu (FSE). El programa, dirigit a joves d’entre 16 i 29 anys que, independentment de la tipologia d’estudis cursats, no estiguin en aquest moment ni estudiant ni treballant, inclou la realització d’un itinerari formatiu i un servei d’acompanyament i orientació laboral.

 

FER UN COMENTARI