23 centres educatius participen en un concurs d’informàtica a Reus

L'Institut Baix Camp acollirà als alumnes dels cicles formatius de vessant informàtic

0
1651
Wifi_Penedès_728x90
Aquest 2017 torna a l’Institut Baix Camp el concurs més important per als alumnes de cicles formatius de la família d’Informàtica a Catalunya: el Programame.
Aquest concurs es va organitzar a l’Institut Baix Camp durant 3 anys des del 2012 al 2014, i després d’organitzar-se’n a Olot el 2015 i a Terrassa el 2016, enguany torna de nou a Reus, al centre que el va veure néixer.
Un concurs que s’ha tornat referent en aquest àmbit i enguany acollirà a alumnes representants de 23 de centres catalans que competiran per ser els millor programadors informàtics i poder representar a Catalunya en el concurs nacional. Concretament, els equips són integrats per 3 alumnes de cicles formatius d’informàtica i tenen 4h per resoldre un butlletí 10 problemes. Guanya l’equip que aconsegueixi resoldre correctament més en menys temps.
La data de la nostra fase catalana serà el dimarts 21 de març de 2017 i els guanyadors participaran en el concurs nacional que se celebrarà al juny a la Universitat Complutense de Madrid. 
Per aquesta jornada tan important al nostre centre, comptarem amb la companyia de les següents autoritats: Sr. Estanislau Vidal Folch, Subdirector General de programes de formació i innovació; Sra. Sílvia Rodes, cap dels serveis territorials de Tarragona del Departament d’Ensenyament; Sra. Mª Dolors Sardà, Regidora Ensenyament Ajuntament de Reus; Sr Ferran Castrillo, cap dels Programes i Projectes de Foment dels Ensenyaments
Professionals; Sr. Xavier Basagaña, Inspector del centre, i Sr. Josep Mª Soler,  Coordinador Territorial de Formació Professional.
Aquest concurs és possible gràcies a la col·laboració de Departament d’Ensenyament – CatSkills, i a patrocinadors com Accenture Technology (1r premi), URV-Departament d’Informàtica i Matemàtiques (2n premi i obsequis per a tots els participants), Beep Reus (3r premi i premi per al millor professor), ClusterTIC (medalles i trofeus per a tots els participants), Fleca-Flaqué (dinar), Brasilia (cafès), BIC (material) i ajuntament (obsequis per als participants).

FER UN COMENTARI