10 empreses lleidatanes han iniciat el seu procés de creixement amb la nova edició Lleida StartUp

GLOBALleida ha presentat avui als participants d’aquesta quarta edició del programa per StartUps de la Generalitat de Catalunya

0
309

Un cop finalitzat el termini d’inscripció i després de passar un procés de selecció, les 10 StartUps escollides inicien el programa Lleida-StartUP. pensat per a empreses en fase inicial, que ha de permetre reforçar el model de negoci, incrementar el nombre de clients, augmentar la facturació i aconseguir un posicionament de marca.

El programa adreçat a start-ups i/o PIME que tinguin un producte o servei innovador i menys de 5 anys de vida, tindrà una durada aproximada de 8 mesos. La metodologia del programa GLOBALleida-StartUP . El programa consta de tres fases:

Fase I: Diagnosi de l’empresa: Realitzar una anàlisi interna de la situació actual de l’empresa i una anàlisi dels objectius futurs.

Fase II: Programa de capacitació: Formació de 30h de durada a l’equip promotor, amb temàtiques com: Equip, estratègia de venda, màrqueting, finançament i internacionalització.

Fase III: Mentoratge: Consistirà en proporcionar un acompanyament expert amb un tutor/mentor, per posar les bases d’un creixement sòlid i sostenible a l’empresa, seran sessions individuals amb una durada total de 40h per empresa.

Les companyies seleccionades en aquesta edició són: GESTIÓN ENERGÉTICA PLUS, SL, FinalBoss Games, SL, Cerveses Artesanes de Ponent, SCP, Burgeon, SCP, IKIHAUS, SL, INVELON TECHNOLOGIES,SCP, MON ERMITAGE, SL, RECUPERACIONS INDUSTRIALS URGELL, SL i SKILLTRADE, SL i BLUINDIC SOLUTIONS,SL

Avui, Yolanda Tarango experta en gestió d’equips amb més de 25 anys d’experiència en Banca dirigint projectes en totes les àrees funcionals. Consultora, capacitadora i mentora especialitzada en l’empoderament de les persones i la professionalització de la gestió, entre d’altres, ha impartit la primera sessió de capacitació que inclou el programa, “La gestió d’equips”, una formació imprescindible pel creixement d’una empresa. En el decurs d’aquesta sessió de capacitació s’han abordat aspectes com: Què vol dir liderar i gestionar un equip?. Quina és la utilitat d’un organigrama?. Quin és l’organigrama que necessita el meu projecte? O la utilitat de la cultura corporativa, entre d’altres.

GLOBALleida serà aquest 2018, un cop més, l’acceleradora d’empreses de la província de Lleida. Un programa de creixement empresarial cofinançat per ACCIÓ i gratuït per les empreses participants.

FER UN COMENTARI